Partneri

SALZBRENNER media

SALZBRENNER media, je jedan od najvećih sistem integratora u Evropi i vodeća firma na polju razvoja i proizvodnje visokokvalitetnih digitalnih audio proizvoda. Cilj kompanije je da kupcima i klijentima širom sveta pruži maksimum kvaliteta i usluge. SALZBRENNER instalacije kao i njihova oprema se mogu naći na stotinama mesta širom sveta u: televizijskim stanicama, reportažnim kolima, pozorištima, državnim zgradama i višenamenskim dvoranama…

www.salzbrenner.com

ETC (Electronic Theatre Controls)

ETC je globalni lider u proizvodnji scenske rasvete i sistema za kačenje u pozorištima i višenamenskim salama. Osnovan je u Madisonu, Viskonsin, SAD 1975. kao koledž projekat koji prerasta u veliki biznis na čelu sa Fred Fosterom kao trenutnim glavnim izvršnim direktorom. Međunarodno sedište ETC-a je smešteno u Madisonu, Viskonsin, SAD.

www.etcconnect.com

Qvest Media

Qvest Media je vodeća svetska firma za projektovanje sistema za emitovanje programa, naročito specijalizovana u oblasti televizije, medija i telekomunikacija. Kompanija ima preko 170 zaposlenih, koji su raspoređeni u kancelarijama u Kelnu, Berlinu, Minhenu, Dubaiju i Singapuru.

www.qvestmedia.com

EYEVIS

Eyevis is a vodeći Nemački proizvođač profesionalnih rešenja za reprodukciju slike u kontrolnim sobama, prezentacjskim salama i televizijama.

http://www.eyevis.de

Ear Pleasure

Earpleasure audio solutions je nova Nemačka kompanija koja je napravila revolucionarne monitorske zvučnike 1+1 sa F.A.S.T. konceptom koji korisniku pružaju odličnu stereo sliku bez zamora pri dugom slušanju kao i vrhunski bas odziv. MOS-AV je zvanični distributer za Srbiju.

www.earpleasure.eu

Decibel

DECIBEL LTD je kompanija koja nudi celokupni servis inženjeringa zvuka, konsultacije u vezi akustike i izvođenje kompletnih projekata, predlažući celokupni servis i materijale za stambene zgrade, specijalizovane javne objekate i industrijske zgrade.

www.decibel.bg

MIPRO

Mipro je vodeća Tajvanska firma vezana za proizvodnju profesionalne bežične opreme koja pored odličnih tehničkih mogućnosti sa inovativnim dizajnom i pristupačnim cenama predstavlja najbolji izbor za naše tržište. Naša kompanija je ovlašćine distributer za Srbiju.

www.mipro.com.tw

KRAMER

Kramer je kompanija koja dizajnira i proizvodi uređaje za prenos i obradu audio i video signala, kao i signala za kontrolu ostalih uređaja sistema. Njihovi proizvodi nalaze primenu u profesionalnim audio video sistemima, TV i radio stanicama i rezidencijalnim objektima. Naša firma je zastupnik Kramera za srpsko tržište.

www.kramerav.com