Partneri

THOMANN AUDIO PROFESSIONELL

THOMANN AUDIO PROFESSIONELL – Odsek za sistem integraciju pod okriljem najvećeg distributera muzičke opreme na svetu nudi svojim kupcima individualno prilagođene koncepte u oblastima zvuka, videa, osvetljenja i medijske tehnologije. Portfolio usluga odlikuje se stručnošću, kvalitetom, preciznošću, spontanošću, fleksibilnošću, pa čak i zadovoljstvom u ispunjavanju individualnih zahteva kupaca. Ovo uključuje dizajn i planiranje projekata, kao i distribuciju i instalaciju potrebnih proizvoda, a naravno i dokumentaciju i održavanje tehničkih sistema kako bi se obezbedio siguran operativni tok.

www.audioprof.de

SALZBRENNER media

SALZBRENNER media, je jedan od najvećih sistem integratora u Evropi i vodeća firma na polju razvoja i proizvodnje visokokvalitetnih digitalnih audio proizvoda. Cilj kompanije je da kupcima i klijentima širom sveta pruži maksimum kvaliteta i usluge. SALZBRENNER instalacije kao i njihova oprema se mogu naći na stotinama mesta širom sveta u: televizijskim stanicama, reportažnim kolima, pozorištima, državnim zgradama i višenamenskim dvoranama…

www.salzbrenner.com

QVEST GROUP 

Qvest Group je vodeća svetska firma za projektovanje sistema za emitovanje programa, naročito specijalizovana u oblasti televizije, medija i telekomunikacija. Kompanija ima preko 170 zaposlenih, koji su raspoređeni u kancelarijama u Kelnu, Berlinu, Minhenu, Dubaiju i Singapuru.

www.qvest.com

EYEVIS / LEYARD

Eyevis is a vodeći Nemački proizvođač profesionalnih rešenja za reprodukciju slike u kontrolnim sobama, prezentacjskim salama i televizijama.

https://www.leyardeurope.eu

Decibel

DECIBEL LTD je kompanija koja nudi celokupni servis inženjeringa zvuka, konsultacije u vezi akustike i izvođenje kompletnih projekata, predlažući celokupni servis i materijale za stambene zgrade, specijalizovane javne objekate i industrijske zgrade.

www.decibel.bg

MIPRO

Mipro je vodeća Tajvanska firma vezana za proizvodnju profesionalne bežične opreme koja pored odličnih tehničkih mogućnosti sa inovativnim dizajnom i pristupačnim cenama predstavlja najbolji izbor za naše tržište. Naša kompanija je ovlašćine distributer za Srbiju.

www.mipro.com.tw

KRAMER

Kramer je kompanija koja dizajnira i proizvodi uređaje za prenos i obradu audio i video signala, kao i signala za kontrolu ostalih uređaja sistema. Njihovi proizvodi nalaze primenu u profesionalnim audio video sistemima, TV i radio stanicama i rezidencijalnim objektima. Naša firma je zastupnik Kramera za srpsko tržište.

www.kramerav.com

OKAYO

Veoma kvalitetni proizvođač sa sedištem u Tajvanu, osnovan je 1996. godine od strane grupe inženjera koji su posedovali izuzetnu strast za bežičnom komunikacijom.. Naša kompanija je ovlašćini distributer za Srbiju.

www.okayo.com

Ear Pleasure

Earpleasure audio solutions je nova Nemačka kompanija koja je napravila revolucionarne monitorske zvučnike 1+1 sa F.A.S.T. konceptom koji korisniku pružaju odličnu stereo sliku bez zamora pri dugom slušanju kao i vrhunski bas odziv. MOS-AV je zvanični distributer za Srbiju.

www.earpleasure.eu