Project Description

NCR

Projekat: NCR Campus Beograd

Tip projekta: Evaluacija projekta, Projekat za implementaciju, Ožičenje, montaža i puštanje u rad Digital Signage-a, Video zidova i Video konferencijskih sistema.

Lokacija: Novi Beograd, Srbija

Partner: Rahi systems, USA

Broj ljudi: 10

Radni dani: 100

Mesec i godina završetka: 11/2021

Zahtevi klijenata:
Klijent traži renomiranu kompaniju sa velikim iskustvom u AV industriji i dokazanim iskustvom u rukovanju projektima ove veličine. Dozvola za rad dobijena je prvim ulaskom naručioca u prostor, a montaža je završena u periodu zauzeća malog kapaciteta. Projekat je završen neometano i po planu, uz otvorenu komunikaciju i koordinaciju između našeg tima i predstavnika klijenta. Proces puštanja u rad je obavljen uz pomoć tehničkog osoblja iz našeg tima i klijenta, radeći zajedno kao partneri na uspešnom ishodu.

Naša ponuda:
Stručni tim MOS-AV-a uspešno je instalirao preko 200 Samsung ekrana različitih veličina, bezbedno montiranih na Chief nosače, u više od 60 konferencijskih sala, zajedničkih prostora, kafića, kuhinja i hodnika. Pored toga, instalirali smo više od 60 vrhunske Cisco opreme za konferencije, visokokvalitetne Epson projektore sa DaLite projektorskim ekranima, Crestron zvučnicima i sveobuhvatnim kontrolnim sistemom, uključujući HDMI preko CAT predajnika. Da bismo obezbedili optimalnu funkcionalnost, takođe smo postavili sofisticirani sto za video produkciju sa različitom specijalizovanom opremom, zajedno sa dva potpuno popunjena 42-inča Middle Atlantic reka, zajedno sa podacima, audio i video komponentama.