Project Description

Park Hyatt Hotel, Sent Kitts i Nevis

Projekat: Park Hyatt Hotel, Sent Kitts i Nevis

Tip projekta: Ožičenje, montaža i puštanje u rad razglasa, ozvučenja hodnika, kafića, barova i restorana, audio video opreme i video konferencijskih sistema. Obuka hotelskog osoblja.

Lokacija: Sent Kitts and Nevis

Partner: 3BYK, UK

Broj ljudi: 8

Radni dani: 70

Mesec i godina završetka: 11/2017

Zahtevi klijenta:
Tokom izgradnje potpuno novog hotela na karipskim ostrvima, klijenti su tražili kompaniju sa iskustvom i stručnošću u audio-video industriji. Bili smo prisutni tokom celog procesa izgradnje da bismo nadgledali kabliranje u kombinaciji sa drugim radovima i rešili sve potencijalne probleme koji su se pojavili. Raznovrsni objekti unutar hotelskog kompleksa zahtevali su različita rešenja i bilo je od suštinske važnosti da prilagodimo naše zadatke kako bi se prilagodili svim promenama u enterijeru koje su se desile. Faza puštanja u rad podrazumevala je stalnu komunikaciju sa klijentom i njihovim osobljem kako bi se stvorio sistem koji bi ispunio sve zahteve hotela koje će imati u upotrebi.

Naša ponuda:
Više od 300 različitih tipova zvučnika postavljeno je u hodnicima i prostorima za slobodno vreme, služeći različitim svrhama kao što su javna saopštenja i reprodukcija muzike. Svaka oblast je opremljena sopstvenim izvorom zvuka i odgovarajućim brojem zvučnika, omogućavajući korisnicima da odaberu željeni zvuk i podese jačinu zvuka u skladu sa tim. U kafićima, barovima i restoranima, audio sistem nadgledaju članovi osoblja.
Prostorije za sastanke i konferencije opremljene su projektorima postavljenim na motorna kolica, zajedno sa projektorskim ekranima koji se automatski podižu ili spuštaju kada se projektor uključi ili isključi. Ovi prostori su takođe opremljeni audio sistemima koji mogu da distribuiraju audio signale bilo sa projektora ili njihovih namenskih audio izvora.
Da bi se olakšalo deljenje audio i video sadržaja u različitim oblastima, optička mreža povezuje sve glavne prostore u hotelu.

[/one_half]