O nama

Za MOS-AV ne postoje granice kada su u pitanju integracije u okviru profesionalnih audio i video sistema. Učestvujemo u svim fazama realizacije projekta, od projektovanja, preko nabavke robe i materijala, izvođenja radova, pa sve do puštanja u rad i završnih merenja.

Nakon višegodišnjeg uspešnog rada na malim i velikim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, odlučili smo da početkom 2012. godine udružimo svoje znanje, ideje i sposobnosti. Od osnivanja kompanije, konstantno smo ulagali u razvoj i stručno usavršavanje zaposlenih, a rezultat je poverenje velikih svetskih klijenata. Danas, MOS-AV tim čini veliki broj iskusnih inženjera, tehničara i montera, spremnih na stalno usavršavanje, putovanja i rad na različitim geografskim područjima.

Kao podizvođači velikih sistem integratora, radili smo na objekatima širom sveta. Naše iskustvo garantuje uspešnu saradnju, a vaša tehnologija je sigurna u našim rukama. Projekti koji se obavljaju u inostranstvu prate se iz centrale u Srbiji, dok svu dokumentaciju čuvamo, pa smo u mogućnosti da pružimo stručnu podršku i posle završetka projekta. Nakon otvaranja kancelarija u Nemačkoj i Poljskoj, proširili smo poslovanje i na tržište Evropske unije, ali i omogućili lakše i brže dobijanje radnih dozvola za bilo koju destinaciju.

Naš rad je naša reklama. Poštujemo tehničke norme i vremenske okvire, a veliku pažnju posvećujemo izgledu i urednosti naših radova. Kvalitet proizvoda, profesionalnost i posvećenost naših zaposlenih, ali i konkurentne cene, dovele su do toga da MOS-AV postane poželjan i pouzdan partner svojiim klijentima.

Naš cilj je vaše poverenje.

Osnovne delatnosti:

  • Vršimo usluge montaže ili kompletne integracije profesionalnih audio video sistema
  • Pružamo kompletna rešenja za: sisteme opšteg razglasa, audio video sisteme, glavno ozvučenje, konferencijske sisteme, …
  • Zastupamo i distribuiramo profesionalne audio i video proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača
  • Zastupamo i distribuiramo profesionalne audio vodiče i turističke vodiče