Usluge

MOS-AV je audio video sistem integrator, koji se, osim kompletne realizacije projekata, fokusira i na pružanje usluga montaže vodećim proizvođačima i sistem integratorima u audio video i TV industriji.

usluge-1Naš tim čini skup dobro obučenih, iskusnih inženjera, audio video i TV tehničara koji su spremni da svaki zadatak izvrše na vreme i na visokom tehničkom nivou. Više od trideset stručnih montera ima iskustva u radu na raznim projektima, kako za pozorišta i koncertne sale, tako i za vodeće TV stanice širom sveta. Svi govore engleski jezik, što olakšava komunikaciju u inostranstvu.Naši zaposleni za veoma kratko vreme mogu da savladaju principe rada u vašoj kompaniji i da to primene na postojeće projekte. Na taj način godinama možete imati pouzdanog i profesionalnog partnera. Potpuno opremljeni tehničari spremni su da putuju po celom svetu i uspešno predstavljaju vašu firmu na poslovima gde niste u mogućnosti da obezbedite sopstvene resurse.

Naš rad je naša reklama. Poštujemo tehničke norme i vremenske okvire, a veliku pažnju posvećujemo izgledu i urednosti naših radova.

usluge-2Garantujemo za sve radove koje izvodimo. Potpisujući ugovor o poverljivosti informacija, vaša tehnologija je sigurna u našim rukama. Projekti se prate iz centrale u Srbiji, dok naši  inženjeri šalju dnevne ili nedeljne izveštaje sa gradilišta. Svu dokumentaciju čuvamo i u mogućnosti smo da pružimo stručnu podršku i nakon završetka projekta.

Visoko konkurentne cene i kvalitetan rad su nešto što nas izdvaja od ostalih. Nakon otvaranja ćerke firme u Poljskoj, proširili smo poslovanje i na tržište Evropske unije, ali i omogućili lakše i brže dobijanje radnih dozvola za bilo koju destinaciju.