Dizajn & Konsalting

Specijalizovani smo u pružanju vrhunskih audio-vizuelnih rešenja klijentima širom sveta. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju konsultantskih usluga visokog kvaliteta koje zadovoljavaju potrebe preduzeća u različitim industrijama.

Naše AV konsultantske usluge obuhvataju širok spektar oblasti, uključujući dizajn sistema od koncepta do izvodjackog projekta kao i profesionalni nadzor tokom izvođenja. Radimo sa najnovijom tehnologijom i opremom kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju najbolja moguća rešenja za svoje potrebe. Naš tim ima iskustva u kreiranju prilagođenih rešenja za klijente, bilo da se radi o dizajniranju i instaliranju novog AV sistema ili pružanju kontinuiranog održavanja i podrške.

U našoj firmi ponosimo se izuzetnom uslugom za korisnike. Razumemo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i zahteve, i blisko sarađujemo s njima kako bismo osigurali da se njihova očekivanja ispune. Naš cilj je izgraditi dugoročne odnose sa klijentima pružajući pouzdane i efikasne usluge koje im pomažu da ostvare svoje ciljeve.

Članovi smo AVIXA udruženja. Naši inžinjeri i tehničari poseduju Avixa CTS, Extron, Crestron, Dante, QSys i mnoge druge sertifikate.

Dobra reputacija u AV industriji nas obavezuje da kontinuirano istražujemo nove načine unapređenja i inoviranja naših usluga. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o tome kako vam možemo pružiti stručne AV konsultantske usluge i pomoći vam.