Project Description

Cabrits Resort & Spa Kempinski, Dominika

Projekat: Cabrits Resort & Spa Kempinski

Tip projekta: Ožičenje, montaža i puštanje u rad razglasa, ozvučenja hodnika, kafića, barova i restorana, audio video opreme i video konferencijskih sistema. Obuka hotelskog osoblja.

Lokacija: Dominika

Partner: 3BYK, UK

Broj ljudi: 6

Radnih dana: 240

Mesec i godina završetka: 12/2019

Zahtev klijenta:
Klijent je dao svoja standardna pravila i procedure koje smo morali da poštujemo. Kao kompanija sa velikim međunarodnim iskustvom, MOS-AV je vodio organizaciju projekta od početka do kraja. Za ovaj projekat izdvojena je cela 2019. godina. Nadgledali smo kablovsku i druge građevinske radove tokom celog procesa izgradnje. Pozabavili smo se svim problemima koji su se pojavili i prilagodili naše zadatke kako bismo prilagodili promene u unutrašnjim projektima za različite zgrade u hotelskom kompleksu. Tokom faze puštanja u rad, održavali smo stalnu komunikaciju sa klijentom i njihovim osobljem kako bismo osigurali da sistem koji smo kreirali ispunjava sve zahteve hotela.

Naša ponuda:
Konferencijske sale, javni prostori, sobe za slobodno vreme, kafići, barovi i restorani zahtevaju audio-video opremu. Bili smo odgovorni za sve, od kabliranja do konačnog prilagođavanja u ovim oblastima. Veliki hotel zahteva različite vrste opreme kako bi zadovoljio različite potrebe svojih gostiju. Iako deo opreme možda nije vidljiv, gosti mogu uživati u muzici, gledati filmove na velikim ekranima i lako rezervisati konferencijske sale za privatne sastanke. MOS-AV osigurava da svi ovi sistemi rade zajedno besprekorno. Stalno tehničko osoblje hotela steklo je neophodna znanja, a posetioci su ostavili pozitivne komentare o svom iskustvu tokom boravka.